Avtorji
Copyright:
Ljubljanske mlekarne d.o.o.Kreativna zasnova, oblikovanje in tehnična izvedba:
Internavti d.o.o. in Planet Pluton d.o.o., Hrvaška - http://www.north2.net/.
Vsebine:
Ljubljanske mlekarne d.o.o. in Internavti d.o.o.
Razžvrkljaj 4 jajca, dodaj 475 g sladkorja, pol žlice soli, dve žlici stopljenega masla in 235 ml vrelega Alpskega mleka z okusom vanilije. Dodaj še moko in 2 čajni žlički pecilnega praška. Testo v dveh delih peci 20 minut pri 180 °C. Za polnilo zmešaj in kuhaj 120 g sladkorja, dve žlici koruznega škroba, 1 čajno žličko soli in 475 ml Alpskega mleka z okusom vanilije. Dodaj 8 rumenjakov in kuhaj še 2 minuti. Ohlajeno kremo namaži med biskvit in se posladkaj!