Sodelovanje z OKS

Sodelovanje z OKS

Leta 2016 so Ljubljanske mlekarne z blagovno znamko Alpsko mleko postale novi sponzorski partner olimpijske reprezentance Slovenije.

Od Ria do Tokia!

Okus po domu

Pogodbo smo podpisali do konca olimpijskega ciklusa, ki vključuje tudi olimpijske igre v Tokiu 2020, prvo kampanjo Rio 2016 smo tako podprli v duhu slogana Okus po domu.

Okus po domu

Edvard Kolar, generalni sekretar Olimpijskega komiteja Slovenije (OKS) je ob podpisu pogodbe dejal: »Z Alpskim mlekom so rasle generacije slovenskih olimpijcev. Zelo smo zadovoljni, da se je blagovna znamka pridružila olimpijski družini in nas bo spremljala že na prihajajočih igrah v Riu. Ljubljanskim mlekarnam se zahvaljujemo za zaupanje in verjamem, da bo bomo naslednja štiri leta odlično sodelovali«.

Kako je Okus po domu spremljal naše štiri olimpijce, si lahko ogledate v seriji filmčkov, ki smo jih posneli pred odhodom v Rio:

Praznovanje 50-letnice

V letu praznovanja 50-letnice Alpskega mleka pa smo skupaj z OKS pripravili serijo spletnih videov, v katerih se spominjamo naše bogate olimpijske zgodovine. Marcel Štefančič Jr. je tako na pogovor povabil telovadca Miroslava Cerarja, alpskega smučarja Bojana Križaja, atletinjo Brigito Bukovec, veslača Iztoka Čopa ter tekačico na smučeh Petro Majdič.

Miroslav Cerar

Oglej si intervju.

Bojan Križaj

Oglej si intervju.

Brigita Bukovec

Oglej si intervju.

Petra Majdič

Oglej si intervju.

Zvesti partner

Alpsko mleko pa ostaja zvesti partner Slovenski olimpijski reprezentanci tako tudi na prihodnjih Olimpijskih igrah: zimske Olimpijske igre v Pnjongčang 2018, poletne Olimpijske igre v Tokiu 2020.